Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

Nieuw op te leveren 2-kamer appartement in Breda centrum – zuid

VERHUURD

Beschrijving

LET OP: Bezichtigingen vol!

Op een gewilde locatie aan de rand van Centrum zuid worden 2 nieuwe bovenwoningen gerealiseerd. Na de volledige renovatie zijn de woningen instapklaar en volledig nieuw.

Via de gezamenlijke entree op de begane grond – met bellentableau en brievenbus – heb je toegang naar het appartement welke gelegen is op de tweede verdieping. Er is een gezamenlijke trappenhuis.

Je komt binnen in de woonkamer met hoog plafond en open hoekkeuken. Er is een grote dakkapel die zorgt voor veel lichtinval. De ruime keuken is voorzien van veel kastruimte en voldoende ruimte voor koelkast en kookplaat. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft toegang tot de badkamer. Vanuit de entree en woonkamer bereik je het aparte toilet. De badkamer is voorzien van wastafel en douche, en ook kun je hier je wasmachine kwijt.

Het gehele gebouw zal volledig worden gerenoveerd. Na verbouwing zijn de woningen instapklaar. Realisatie van dit project wordt verwacht eind 2020.

Binnen 3 minuten lopen, sta je op het van Coothplein in Breda centrum. Ook in je woonomgeving zijn er diverse winkels, leuke restaurants en dichtbij een supermarkt. De bekende Ginnekenweg ligt op loopafstand en op 5 minuten fietsen ligt de gezellige Ginnekenmarkt.

Parkeren kan voor de deur of in de omgeving met vergunning.

De foto’s zijn van een vergelijkbaar opgeleverde woning voor een goede impressie.

Delen:

Locatie