Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

Om 8.00 uur kom je binnen en begint je dag met een kop koffie met je collega’s. Samen neem je de klussen voor die dag door. Je hebt namelijk gisteren van afdeling Verhuur een nieuwe storing in een studentenhuis ontvangen. Deze moet vandaag worden opgepakt. Even goed plannen dus! Als iedereen aan het werk is, en weet wat ze moeten doen, staat er een overleg gepland met de vastgoedmanager over groot onderhoud aan een grote horecazaak. Om 10.00u ga je werken aan de plannen voor een nieuw renovatieproject. Een flinke klus dus even goed voor gaan zitten. Voor de lunchpauze loop je nog snel even langs het magazijn om een controle te doen. Na de boterham ga je bijspringen bij je collega en samen verder werken aan het vervangen van een dakgoot. Lijkt de invulling van deze ochtend op jouw ideale droombaan? Lees dan verder!

Voorman Technische Dienst | Vastgoedbedrijf | 40 uur

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen een dynamisch vastgoedbedrijf. Het is de bedoeling dat je de voltallige technische dienst gaat aansturen, samen met de vastgoedmanager. Het dagelijks onderhoud van woningen en bedrijfsobjecten, herstellingen/reparaties en het verhelpen van storingen behoren tot onze dagelijkse taken. Het is de bedoeling dat je deze ook zelf mee oppakt. Verder hou je het overzicht en stuur je je collega’s aan. Het is hierbij van belang dat je snel kunt schakelen en oplossingsgericht te werk gaat.

Ook ben je de schakel tussen management en TD en we zoeken dus ook iemand die over uitvoerderskwaliteiten beschikt. Daarom is het van belang dat je niet alleen kunt aansturen maar projecten ook technisch goed overziet en zelfstandig kunt plannen en vormgeven.

Wat zijn de werkzaamheden?

Wat wordt jou geboden?

Wat wordt er van jou verwacht?

Lijkt dit je wat? Stuur dan nu je motivatie en CV naar junior@depreegroup.nl of stuur je vragen naar dit zelfde emailadres.