Al decennia een Breda's begrip in de ontwikkeling en exploitatie van monumentaal vastgoed

< Terug naar nieuwsoverzicht

Ook wij ontkomen niet aan het Coronavirus.

Het Coronavirus houdt ook de Pree Group bezig. Onze huurders en ondernemers uit de binnenstad krijgen er allemaal mee te maken. Het sluiten van de deuren betekent een strop voor de sfeer in het normaal zo gezellige Breda en een nog grotere strop voor de hardwerkende horeca branch. Het raakt ons allemaal. Wij leven mee met iedereen en hopen op goede regelingen vanuit de overheid.

Omdat wij onze, maar ook jullie gezondheid erg belangrijk vinden, hebben wij helaas ook maatregelen getroffen omtrent het Coronavirus, die in de lijn liggen van de adviezen van onze regering.
Wij zijn jullie graag van dienst, maar helaas ook genoodzaakt om te vragen om bezoek aan ons kantoor zoveel mogelijk te beperken, indien mogelijk te vermijden. Graag zoveel mogelijk contact per email of telefoon.

Om verdere verspreiding tegen te gaan, worden alleen strict noodzakelijke storingen en actuele noodsituaties opgepakt. Risicoloze activiteiten gaan gewoon door.

Ook vanuit onze leveranciers en partners worden maatregelen getroffen wat mogelijk gevolgen heeft voor geplande renovaties, projecten en activiteiten.

We hopen op jullie begrip.

Delen: