Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

Het zit ons in het bloed. Net als de liefde voor Breda, waarmee het allemaal begon.

Van het oplossen van een technische storing tot aan de volledige herontwikkeling van monumentaal onroerend goed. Het is slechts een greep uit de werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren om de kwaliteit van ons vastgoed op peil te houden of te verbeteren.

Samen proberen we de binnenstad van Breda beetje bij beetje mooier te maken. Als de uitstraling van onze locaties goed is, kan de Bourgondiër naar hartenlust genieten van ‘ons mooie Breda’.

De Pree Group  kent een rijke historie die decennia geleden begon. Het begon met een groot vervoersbedrijf wat we vandaag de dag kennen als een grote busmaatschappij in het openbaar vervoer.

Met de opkomst van de auto werd een nieuwe onderneming gestart, namelijk het faciliteren, exploiteren en aanleggen van pompstations. Het hier verdiende kapitaal werd geïnvesteerd in een nieuwe liefde; de stad Breda en haar vastgoed.

Van huis uit had familie de Pree altijd affiniteit met monumentaal vastgoed, winkels en de horeca in Breda. In die tijd bestond er nog weinig horeca in de binnenstad. Familie de Pree wilde daar graag verandering in brengen. Men moest kunnen genieten van de prachtige voorgevels, mooie pleinen en bourgondische sferen in het centrum van de stad. Die visie werd breder getrokken. Uiteindelijk resulteerde dit onder andere in complete renovaties, transformaties en herontwikkeling van monumentaal vastgoed.

Vandaag de dag ligt het hoofddeel van onze portefeuille nog steeds in het centrum. Alle werkzaamheden voor het beheer en onderhoud hiervan worden uitgevoerd vanuit een centraal stadskantoor, gelegen aan de prachtige Haven.

Als familiebedrijf streven wij naar korte lijnen, persoonlijke contact, groei en verbetering van onze onderneming en dienstverlening.