Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

< Terug naar nieuwsoverzicht

We zijn verhuisd!

Nu mét uitzicht op de Grote Kerk.

Per 1-10-2019 hebben we een nieuwe werkplek. En wat voor één! In een van onze pareltjes, een voormalige pastorie, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt. Het volledige interieur er uit, sommige wanden gesloopt, een volledig nieuw klimaat-/verwarmingssysteem en weer van begin af aan opbouwen. Op de eerste verdieping van het pand, gelegen aan de Prinsenkade, is de Pree Group neergestreken. Het resultaat mag er zijn!

We hebben ons zelf in een compleet nieuwe jas gestoken, maar met de oude, vertrouwde huisstijl. Ook zijn we in de buurt gebleven van onze geliefde Haven; dit keer aan de overkant van de straat. Na gesleep met verhuisdozen en meubels zijn we er helemaal klaar voor. De koffie staat ook weer klaar!

Delen: