Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Het wordt weer drukker in de binnenstad van Breda.

Na ruim 1,5 jaar Coronamaatregelen, gaan de versoepelingen nu in razend tempo. En dat is goed te merken. Na een gedwongen sluiting mochten een paar weken terug de terrassen weer open. Nu staan we aan de vooravond van verdere versoepelingen. Het kabinet heeft besloten om de versoepelingen van ’stap 3’ van het openingsplan enkele dagen naar voren te halen. Per 5 juni mag de horeca ook binnen een beperkt aantal gasten ontvangen. Iedereen heeft er lang op moeten wachten en is er klaar voor. Ook wij merken de positieve sfeer en ondernemerslust als we door de stad lopen. Wij zijn blij en opgelucht voor alle ondernemers van Breda. Eindelijk kan de stad weer draaien onder het genot van een hapje en een drankje. Breda leeft weer!

Delen: