Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

< Terug naar projectoverzicht

Transformatie van voormalig kantoor naar horeca zorgt voor een heerlijk “volle buik”.

De ruime, vernieuwde entree, achter de robuuste, klassieke voordeur licht een klein tipje van de sluier op hoe groot de verandering is. Het maakt je nieuwsgierig naar meer. Toch moeten we nog even wachten om het prachtige interieur van de nieuwe horecazaak “Big Belly” te bewonderen.

In 2020 is er samen met de ondernemers van de nieuwe horecazaak hard gewerkt om een leegstaand kantoorpand te transformeren naar een horecazaak van deze tijd. Na de nieuwe voorgevel is er van binnen flink verbouwd. De horecazaak is in diverse zitgedeeltes opgesplitst, er komt een grote bar, open keuken en compleet vernieuwde toiletgroep. In het achtergedeelte van de begane grond is een schuifpui geplaatst en een tuin aangelegd. Ook de omliggende parkeerplaatsen zijn verlegd en opnieuw ingedeeld.

Momenteel wordt er hard gewerkt door de ondernemers zelf om de zaak van binnen in te richten en zich klaar te stomen voor als de horeca weer open mag. Het is de laatste stap in een lange keten van transformaties waarvoor de plannen 3 jaar geleden zijn ontstaan. Het resultaat is een prachtig verzamelgebouw met drie afzonderlijke etages met ieder een eigen invulling. Naar onze mening is het project boven verwachting geslaagd.

We willen al onze projectpartners bedanken voor hun uitmuntende vakmanschap. Het pand is hersteld in zijn oude glorie als pastorie, met een vernieuwde bestemming; een bruisende kern van Big Belly en De Pree Group onder één dak!

Delen: