Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

< Terug naar projectoverzicht

Voormalige kantoorverdieping wordt getransformeerd naar hoogwaardige ontmoetingsplek.

Vergaderen tijdens een heerlijke lunch.

Momenteel wordt er hard gewerkt om het centrum van Breda te voorzien van een unieke en culinaire werkplek. Behalve restaurants en café’s vestigen ook steeds meer bedrijven zich in of rondom het centrum van Breda. Aan de Haven van Breda is het voor iedere ondernemer straks mogelijk om klanten en relaties mee te nemen voor een heerlijke lunch of gezellige borrel in de intieme sfeer van een privé ruimte. In tegenstelling tot een vol restaurant of sfeerloos, oud kantoorgebouw, kunnen groepen in alle rust vergaderen of iets vieren in de sfeer van een warme huiskamer. De ruimte is zowel per uur als per dagdeel(-delen) te huur.

Alle culinaire wensen die horen bij de betreffende activiteiten van de huurder zijn bespreekbaar. Vanuit een samenwerking met één van onze andere huurders, bent u van alle gemakken voorzien. Deze horeca gelegenheid is gunstig gelegen en daardoor bent u snel voorzien van de lekkerste lunchgerechten, dranken of kleine versnaperingen. Alles op maat!

De ruimte zal worden voorzien van uitgebreide toiletruimte, uitgebreide keuken, sfeervolle zithoek en vergaderfaciliteiten. Ook andere groepen, zowel zakelijk als particulier, kunnen deze ruimte huren.

Delen: