Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

Karakteristiek herenhuis met tuin aan het bos gelegen

Te huur €3.500,00 per maand

Beschrijving

Dit prachtige pand ligt op ‘n zeer gunstige locatie op de grens van de wijken Ginneken en Ruiterbos. De woning is ca. 240m² volledig gestoffeerd en instapklaar.

Via de statige entree komt u de ruime hal (ca. 13 m2) binnen. Hier heeft u middels ‘n vaste trap toegang tot de eerste verdieping, maar ook tot toilet, washok (met wasmachine en droger), ruime kelder (ca. 15 m2) en speel-/achterkamer (ca. 13 m2), met inbouwkast, aan de achterzijde van de woning. Vanuit de hal bereikt u ook de zitkamer, eetkamer en keuken.
De ruime, open leefkeuken (ca. 16 m2) is voorzien van voldoende opbergruimte en alle apparatuur. Deze staat in open verbinding met de eetkamer (ca. 23 m2). Aan de voorzijde bevindt zich de zitkamer (ca. 23 m2) en suite met 2 grote vaste kasten. De begane grond is voorzien van een hoogwaardige parket vloer. De hoge plafonds geven het geheel een ruimtelijke en karakteristieke uitstraling.

Vanuit de keuken en de achterkamer heeft u toegang tot de ruime, groene tuin met een schuur (ca. 11 m2). De tuin is ca. 175 m2 en heeft een ruim terras, gras en veel groen. De achterzijde van de woning is volledig voorzien van rolluiken.

Middels de vaste trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. Ook is er een vaste kast. De gehele verdieping is voorzien van geluiddempende vloerbedekking.
– Slaapkamer I (ca. 7 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning en doet perfect dienst als speel- of opbergkamer. Deze heeft ook nog een extra vaste kast en een wastafel.
– Slaapkamer II (ca. 21 m2) is ook gelegen aan de voorzijde en heeft als leuk detail een mooie sierschouw en geeft toegang tot een Frans balkon.
– Slaapkamer III (ca. 25 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft ook een  sierschouw en geeft toegang tot het dakterras en de badkamer.
-De badkamer (ca. 8 m2) is gelegen aan de achterzijde en voorzien van grote dubbele wastafel, ligbad en toilet.

Het dakterras is ca. 11 m2 en geeft middels vaste trap ook toegang tot de tuin.

Tot slot komt u met de vaste trap op de tweede verdieping. Hier zijn 4 slaapkamers (1 niet in gebruik voor huurder), een 4e apart toilet. Overal is vloerbedekking aanwezig.
– Slaapkamer IV (ca. 11 m2) is gelegen aan de voorzijde van de woning en doet perfect dienst als inloopkast of opbergkamer. Deze heeft ook een vaste kast en een wastafel.
– Slaapkamer V (ca. 15 m2), ook aan de voorzijde en met opstelplaats cv (in vaste kast) heeft 2 grote inbouwkasten.
– Slaapkamer VI (ca. 24 m2), gelegen aan de achterzijde geeft toegang tot een balkon en een extra was- en opbergkamer. Ook heeft deze slaapkamer een open badkamer met ligbad. In deze slaapkamer ligt een geweven degelijke vloer.

Gelegen op een steenworp afstand van de zuidelijke rondweg maar tevens ook aan de rand van het Mastbos. Vanuit huis kunnen wandelingen gemaakt worden door het Markdal en het Mastbos en u staat binnen enkele minuten op de gezellige Ginnekenmarkt. Het levendige centrum van Breda is slechts 3 minuten fietsen.

Delen:

Extra eigenschappen

  • Excl. Gas/Water/Licht
  • Privé buitenruimte

Locatie