Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Een Mini in de etalage in de Wilhelminastraat in Breda!

“Even een auto binnen zetten”.

Samen met een van onze huurders hebben wij het voor elkaar gekregen een auto in de etalage te zetten van een van onze panden aan de Wilhelminastraat!

Een opmerkelijk gezicht in Breda. Een Mini Countryman achter de glazen pui.

Bij autobedrijf Renova kwam een nieuwe Mini uit, en tijdens de plannen om deze te tonen, ontstond het idee van een pop-upstore; een tijdelijke winkel in het centrum van Breda. Aan dit leuke plan wilden wij graag medewerking verlenen, maar de uitvoering had nog wel wat voeten in de aarde. De hele pui in de voorgevel moest worden verwijderd. Maar het is gelukt en de Mini staat te pronken in de etalage! Een leuk projectje, om onze huurders te helpen hun zaak een extra dimensie te geven.

Fotografie: Ron magielse, pix4profs

Delen: