Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Een echte wijnkelder onder de Grote Markt in Breda!

Een van onze huurders van een van onze panden aan de Grote Markt is de afgelopen maanden druk bezig geweest om de onder het pand aanwezige gewelvenkelder te transformeren naar een wijnkelder/proefruimte. Samen met Gemeente Breda en diverse partijen hebben we geholpen om dit project te realiserenHet was een lang traject waarbij we soms heel creatief moesten omgaan met tegenslagen in het hak- en breekwerk, en andere zaken die je onder de grond tegenkomt! Maar inmiddels heeft Wijnbar Pinot ‘La Pinotheque’ geopend en deze is exclusief af te huren voor borrels, vergaderingen en ook zullen er maandelijkse proeverijen en diners worden gegeven.

Fotografie: Bianca van der Veen Portraiture.

Delen: