Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Wist je dat de binnenstad van Breda “van het slot gaat”?

In de toegangswegen van en naar de binnenstad staan sinds 1997 opklapbare paaltjes die moeten voorkomen dat ongewenst verkeer de binnenstad inrijdt. Deze wens bestaat nog steeds maar toch gaan de paaltjes nu echt weg. Van april tot november 2021 worden de werkzaamheden uitgevoerd. Daarna volgt een overgangsperiode maar wie denkt dat je nu ongestoord het centrum in en uit kan gaan, heeft het mis. Op alle locaties worden in januari 2022 extra camera’s geplaatst (lees hier meer). Pas in 2022 zullen boetes worden uitgedeeld.

Onze tip voor alle huurders: lees je goed in en laat je goed informeren over de spelregels door de Gemeente!

Delen: