Ontwikkeling en onderhoud van monumentaal vastgoed. Onderdeel van De Pree Group.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Stijgende energieprijzen, wat betekent dit voor jou als huurder.

Breda – Je hebt het vast gezien en gehoord op het nieuws, de energiemarkt is volop in beweging. De prijzen van energie stijgen in heel Europa, vooral de prijs van gas en elektriciteit.

Vele van jullie hebben terecht bij ons de vraag gesteld wat dit voor de energie eindafrekening gaat betekenen. Er wordt intern gekeken naar ’n duidelijke en correcte werkwijze om de energiekosten te gaan verwerken per woning.   

Ons energiecontract met onze leverancier loopt tot en met december 2022. De verwachting is nu dat de energietarieven in 2023 aanzienlijk zullen stijgen. Zodra wij dit en het verbruik van de afgelopen jaren in beeld hebben zullen wij jouw voorschot voor de energielasten opnieuw vaststellen en verrekenen.   

Helaas hebben wij nog geen concrete duidelijkheid vanuit de overheid welke tegemoetkomingen in de energiekosten voor ons als verhuurder en voor jou als huurder gaan gelden, hierover kunnen wij jou op dit moment nog geen duidelijkheid geven.

Eventuele compensaties in de energiekosten zullen wij doorberekenen aan jou als huurder. Zodra wij hierover duidelijkheid hebben, informeren wij jou.

Tip: Kijk ook eens op de site van de Gemeente Breda wat de mogelijkheden zijn als inwoner van Breda.

https://www.breda.nl/hulp-en-ondersteuning-energiekosten

Wij houden je op de hoogte!

Team De Pree Group

Delen: